Wie zijn we?Födelmesi Gábor
directeur, makelaar

 • Specialist op het gebied van Hongaars onroerend goed en taxaties
 • Gratis zoekopdracht voor onroerend goed/perceel in Hongarije
 • Advertentie voor onroerend goed/perceel in Hongarije
 • Wegwijs maken van onze klanten in Hongarije, vertalen en begeleiden/uitvoeren van Hongaarse vastgoedtransacties
 • Volledige begeleiding/organisatie/realisatie van emigratie naar Hongarije voor EU-burgers
Graag stel ik me voor: Ik ben de oprichter van ons bedrijf, afgestudeerd als ingenieur, makelaar en taxateur van onroerend goed. Sinds 2013 houd ik mij vanuit onze vestiging is Den Haag met de verkoop van Hongaarse onroerende goederen/percelen aan Nederlandse en Belgische klanten. Het geheim van ons succes is het advertentie- en verkoopmodel dat samen met Energy Line is ontwikkeld en uniek is in Europa, evenals het internationale team van het bedrijf, inclusief gespecialiseerde vertalers en vastgoedpartners.

Mijn zakelijk beleid is gebaseerd op het feit dat zowel voor de eigenaar, als voor de koper als voor de bemiddelaar een win-win-win situatie ontstaat. Aangezien dit principe in de praktijk werkt en al vele malen is bewezen, keren zowel kopers als verkopers terug naar Fodel om onze services opnieuw te benutten.Energy Line Kft.
Developer, hosting


 • Ontwikkeling en werking van het Fodel IT-systeem
 • Financiële administratie
 • Beheer advertenties
 • E-mailcontact met adverteerders
Dit bedrijf heeft de websites van Fodel in 2017 gerealiseerd. Hiernaast is Energy Line de medeontwikkelaar van het huidige advertentie-model en is zij ook verantwoordelijk voor de design en de moderne stijl qua look and feel van Fodel. Energy Line biedt ruim 70 soorten IT-diensten aan, onder anderen onafhankelijke computer service, de populaire onderhoud en reparatie op afstand, volledige webhosting, evenals het realiseren van kwalitatief hoogwaardige websites en webshops vanaf ontwerp tot en met realisatie en beheer. De eigenaar van Energy Line is een IT-ingenieur en vakman met 30 jaar IT-ervaring.

De directeur van FODEL werkt sinds 2006 nauw samen met Energy Line, dat niet alleen op hoog niveau toezicht houdt op de veilige werking van het gehele IT-systeem en communicatiekanalen, maar ook onmiddellijke en complete oplossing biedt vanaf het allereerste begin aan Fodel op het gebied van IT. Naast de programmeer- en beheertaken van de FODEL-websites is Energy Line verantwoordelijk voor de zorgvuldige en foutloze bewerking van alle advertenties, evenals de schriftelijke communicatie met de Hongaarse adverteerders.Bernard Tomlinson
Makelaar, specialist in vastgoedinhoudelijke vertalingen

 • Makelaar gespecialiseerd in Hongarije
 • Engelse en Franse vertaler
 • Ontvangst buitenlandse klanten en partners in Hongarije
 • Voorbereiding van Engelse advertentiemateriaal
Graag stel ik me voor: ik ben geboren in Engeland en daar heb ik ook mijn studie afgerond. Voordat ik naar Boedapest verhuisde, werkte ik tien jaar in het centrum van Londen: in stadsdelen Kensington, Chelsea, Notting Hill, Knightsbridge en Fulham als makelaar en was ik betrokken bij de verhuur, aankoop, verkoop van vastgoed, evenals renovatie en/of stoffering en meubileren van onroerend goed.

Momenteel woon ik in Hongarije en werk ik als gediplomeerde makelaar. Ik beheers de Hongaarse taal zeer goed en tijdens de jaren die ik hier doorbracht, heb ik deze buitengewone taal zelfs leren schrijven.

Gezien mijn internationale achtergrond beheers ik niet alleen de Engelse en Franse taal perfect maar ben ik ook heel goed in uitgebreid informeren en adviseren van buitenlandse geïnteresseerden en kopers over de Hongaarse vastgoed markt.

Ik ben blij dat ik deel uitmaak van het Fodel team waar de hoogste servicekwaliteit voorop staat en waar wij met iedereen eerlijk, professioneel en klantvriendelijk omgaan.