Bouwgrond te koop (#3049)

Grondgebied met thermale bronnen
Adres: Provincie Heves
Vraagprijs: € 1.571.000
Grondgebied (13 ha) met eigen thermaal bron te koop direct naast het Tiszameer voor thermaal toeristische doeleinde. Geschikt als thermaal resort, ekodorp, bejaardentehuis of als thermaalbad. De 100 m diepe thermale bron verkeert in uitstekende staat en is te vinden op een vlak gebied.
Bouwrijp gemaakte kavel naast het Tiszameer voor thermaal toeristische doeleinde
Adres: Provincie Heves
Vraagprijs: € 1.571.000
BESCHRIJVING

Grondgebied (13 ha) met eigen thermaal bron te koop direct naast het Tiszameer voor thermaal toeristische doeleinde. Geschikt als thermaal resort, ekodorp, bejaardentehuis of als thermaalbad.
De 100 m diepe thermale bron verkeert in uitstekende staat en is te vinden op een vlak gebied. De wateropbrengst is 800-1000 liter/min en is 52 °C. Het thermaal water is rijk aan mineralen waardoor het zeer geschikt is voor het genezen van reumatische aandoeningen en bewegingsziektes. Met het gebied leveren wij ook het eigendomsrecht van de thermaal bron.
Alle nutsvoorzieningen zijn beschikbaar. De natuurwaarden van het Tiszameer worden verrijkt door eko-faciliteiten (vogelreservaat, zoetwater aquarium, water natuurleerpaden etc).
De bezetting door he hele jaar door zorgt ervoor dat de investering snel terugverdiend wordt. Het is makkelijk te bereiken via de snelweg en een 30 km lange autoweg. In de buurt zijn er meerdere toeristische attracties, werelderfgoed-gebied, trektochten, wandelplekken.
Vliegvelden: Budapest 128 km, Debrecen 102 km.
Referentie nummer:FODEL #3049
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Heves
Ligging:Aan het water
Classificatie:Perceel
Afmeting perceel:130.000 m²
Water:Niet aanwezig
Riool:Niet aanwezig
Gas:Niet aanwezig
Elektra:Niet aanwezig
Internet:Niet bereikbaar
Telefoon:Niet bereikbaar
Parkeren:
Extra’s qua bouw:1.000 m diep thermale bron
EIGENAAR IN HONGARIJE:
Naam:Éva Mészárosné Sajti

 
Taal:Engels, Duits, Frans, Hongaars

CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-644-005-550
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels