Bouwgrond te koop (#3065)

Bouwland, bos, weiland, wijngaarden
Adres: Provincie Pest
Vraagprijs: € 42.000
Vier aangrenzende bouwland te koop aan de rand van het dorp Nyársapát in de provincie Pest, geregistreerd onder een apart topografisch nummer. Teelt takken van de eigenschappen: bouwland, bos, weiland, landbouwgrond, wijngaarden.
3 hectare bouwland voor landbouw, industrieel gebruik naast de hoofdweg
Adres: Provincie Pest
Vraagprijs: € 42.000
BESCHRIJVING

Vier aangrenzende bouwland te koop aan de rand van het dorp Nyársapát in de provincie Pest, geregistreerd onder een apart topografisch nummer. Teelt takken van de eigenschappen: bouwland, bos, weiland, landbouwgrond, wijngaarden. (Het gebouw op het terrein dat de hoeve wordt genoemd, kan alleen worden betrokken als het wordt gerenoveerd.)
Het bos is een acaciabos in uitstekende staat, met een oppervlakte van 1 hectare 5.595 m². De totale oppervlakte van de woningen is 3 hectare 3.448 m².
De woningen zijn gelegen direct naast wegnummer 441 die de nederzettingen Cegléd en Nagykőrös verbindt met thermale baden, naast een bushalte en een fietspad in aanbouw, in een rustige omgeving.
Ze zijn geschikt voor landbouw en paardenfokkerij, maar kunnen door hun uitstekende ligging ook als industriegebied worden gebruikt. De totale aankoopprijs van bouwland is HUF 15 miljoen.
Referentie nummer:FODEL #3065
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Pest
Ligging:Buiten de bebouwde kom
Classificatie:Perceel
Afmeting perceel:33.448 m²
Water:Niet aanwezig
Riool:Niet aanwezig
Gas:Niet aanwezig
Elektra:Niet aanwezig
Internet:Niet bereikbaar
Telefoon:Niet bereikbaar
Parkeren:
Extra’s qua bouw:
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-644-005-550
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels