VERKOCHT: Gasthuis (#5003)

Gasthuis in Bakony
Adres: 8427 Bakonybél, Petőfi u. 5.
Vraagprijs: € 95.000
Het gezellige gasthuis is gerenoveerd en bevindt zich in een prachtige natuurrijke omgeving in een toeristisch gebied waar diverse programma’s worden aangeboden. Dit reëel geprijsd onroerend goed is volledig uitgerust en instapklaar, meteen exploiteerbaar en startklaar te koop!
VERKOCHT!
Gasthuis in Bakony met 5 appartementen
Adres: 8427 Bakonybél, Petőfi utca 5.
Vraagprijs: € 95.000
BESCHRIJVING

Het gezellige gasthuis is gerenoveerd en bevindt zich in een prachtige natuurrijke omgeving in een toeristisch gebied waar diverse programma’s worden aangeboden. Dit reëel geprijsd onroerend goed is volledig uitgerust en instapklaar, meteen exploiteerbaar en startklaar te koop!
Op het terrein bevindt zich het gasthuis/appartementencomplex. Het geheel is gelegen in het centrum van het dorp op een 3.000 m² groot perceel met bijzonder mooi uitzicht. Nabij bevinden zich winkels, het busstation, postkantoor, school, de plaatselijke overheid, huisartsenpraktijk en apotheek. Het pand is een oost-west gerichte stenen huis met veranda, waarin vier appartementen met elk een eigen ingang gesitueerd zijn. Verder is er een vijfde appartement aanwezig met 2 slaapkamers. Zolderkamer, woonkamer, keuken, hal, stookruimte, aparte ingang, 16 m² overdekt terras met barbecue. Achter het huis is er een overdekt terras van 18 m². Voor het terras bevindt zich een buitenketel om daar heerlijke eenpansgerechten in te maken. Daarnaast is er een kampvuurplats in de tuin wat ook als barbecue kan functioneren. De zolder kan volledig worden ingebouwd. In het achterste gedeelte van de tuin kunnen houten huizen worden aangelegd om zo nog meer gasten/bezoekers te kunnen plaatsen. Het complex is jaarlijks van april tot en met oktober volgeboekt. Verwarming: met hout brandend gaskachel.
Bakonybél, een plaatsje in het Bakony-gebergte, is een populair vakantieoord met 1200 inwoners. Het dorp is schoon, netjes en ordelijk. Bezienswaardigheden: benedictijnenklooster, Pannon sterrentoren en het Museum der volkstekeningen. Het is mogelijk om het bos te bezoeken met een paardenkoets en in de buurt zijn er diverse culturele evenementen. Het thermaalbad in Pápa is op 30 minuten rijafstand. Zirc bevindt zich op 15 minuten rijafstand en Veszprém op 30 minuten. Het Balatonmeer en de skipistes in Epleny zijn op 50 km afstand.
Referentie nummer:FODEL #5003
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Veszprém
Ligging:Mountain regio, in dorp
Status:Gasthuis
Eigendomssituatie:Volledige eigendom
Bouwjaar:1950
Afmeting perceel:3.025 m²
Woonoppervlakte:240 m²
Kelder:
Aantal woonlagen:2
Aantal kamers:7
Aantal slaapkamers:6
Aantal badkamers:6
Aantal keukens:5
WC (apart):1
Water:Ja
Riool:Ja
Gas:
Elektra:Ja
Internet:Ja
Telefoon:Ja
Parkeren:In tuin, rond het huis
Extra’s qua bouw:Overdekt terras naast vaste kampvuur, grillplaats en buitenketel
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-615-282-212
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels