Familiehuis in Pécsudvard
Adres: 7762 Pécsudvard, Miklósi Gy. u. 17.
Vraagprijs: € 154.790
De woning beschikt over een ruime garage van 26 m² en een 15 m² kapperssalon met opslagruimte en toilet. Deze kant-en-klare eengezinswoning heeft een ruime open keuken met eethoek, woonkamer, 3 slaapkamers, gang, badkamer, 2 toiletten en een bijkeuken.
VERKOCHT!
Gezinswoning te koop in de nieuwe woonwijk van Pécsudvard
Adres: 7762 Pécsudvard, Miklósi Gyula utca 17.
Vraagprijs: € 154.790
BESCHRIJVING

Deze ruime eengezinswoning van 121 m² beiden wij hierbij te koop aan. De woning beschikt over een ruime garage van 26 m² en een 15 m² kapperssalon met opslagruimte en toilet. Deze kant-en-klare eengezinswoning heeft een ruime open keuken met eethoek, woonkamer, 3 slaapkamers, gang, badkamer, 2 toiletten en een bijkeuken. Naast de woning bevind zich nog een 37 m² vrijstaand huis met een keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Deze eengezinswoning heeft een prachtig terras waar u s’morgens heerlijk kunt genieten van de rust.
De woning is gebouwd met Ytong-baksteen, en is volledig geïsoleerd en heeft geïsoleerde elektrische aluminium luiken (indien gewest in combinatie met horrengaas). De verwarming en het warme water wordt verzorgd door een condenserende gasboiler. De boiler slaat 150 liter warm water op.
De binnenplaats is volledig aangelegd met sierbomen, vijvertje incl. rotstuin.
In de omgeving zijn vele wandelmogelijkheden zowel als in de winter en zomer. Met de bos- en zwemmogelijkheden van het Mecsek-gebergte of in Harkány SPA is dit een prachtige omgeving. In het mooie culturele plaatsje Pécs kunt u echt genieten van het Hongaarse cultuur. Niet alleen de omgeving waar u kunt genieten van de rust, ook de woning is al volledig ingericht voor u. Is deze woning uitstekend geschikt voor grotere familie’s of mensen die niet graag willen verbouwen. Het gebouw kan desgewenst ook uitgebreid worden.
Inboedel zit bij de prijs inbegrepen.
Referentie nummer:FODEL #1070
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Baranya
Ligging:In dorp
Status:Woonhuis
Bouwjaar:2007
Afmeting perceel:1.188 m²
Woonoppervlakte:179 m²
Kelder:
Aantal woonlagen:1
Aantal kamers:1
Aantal slaapkamers:4
Aantal badkamers:2
Aantal keukens:2
WC (apart):3
Water:Aanwezig
Riool:Niet aanwezig
Gas:Aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Beschikbaar tegen betaling
Telefoon:Niet bereikbaar
Parkeren:Garage
Extra’s qua bouw:Opslag gebouw
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Aart Aantjes, Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-649-495-542
0031-644-005-550
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels
Link of this ad at the FODEL website:
https://fodel.nl/nl/woonhuis-te-koop-1070/