Woonhuis in Ózd
Adres: 3600 Ózd, Nagyvölgyi út 11.
Vraagprijs: € 52.000
In een rustige buitenwijk staat de thuisbasis van de directeur van het stedelijk ziekenhuis te koop. Elegante, moderne villa met een fraai aangelegde voortuin en erf. De woning bevat twee verdiepingen, zes slaapkamers, twee badkamers, een hele grote living met open keuken welke op maat is gemaakte van en een een marmeren open haard.
VERKOCHT!
Woonhuis in Ózd
Adres: 3600 Ózd, Nagyvölgyi út 11.
Vraagprijs: € 52.000
BESCHRIJVING

In een rustige buitenwijk staat de thuisbasis van de directeur van het stedelijk ziekenhuis te koop. Elegante, moderne villa met een fraai aangelegde voortuin en erf. De woning bevat twee verdiepingen, zes slaapkamers, twee badkamers, een hele grote living met open keuken welke op maat is gemaakte van en een een marmeren open haard. De centrale verwarming werkt met de nieuwste energie-efficiënte condenserende gasketel. Op het perceel staat ook een groot bijgebouw met ongeveer 10 m3 brandhout. De omringende beboste heuvels bieden een prachtig uitzicht vanaf het terras.
Op 100 meter afstand van het huis begint al het fietspad. In de buurt bevindt zich een kleine supermarkt, op 1,5 km afstand zijn er drie grote supermarkten. 2,5 km van het perceel vandaan is er een strand en buitenbad, een meer tevens visvijver, een tennisbaan, een zwembad en een wellness-center. 17 km verderop is Szilvásvárad, het Hongaarse hippische centrum, een geliefde plek voor uitstapjes en tevens een populaire toeristische bestemming. Eger, beroemd om haar wijn en genezende thermaalbronnen, waarvan er 5 zijn in de omgeving, bevindt zich slechts op 50 km afstand van het aangeboden object.
Referentie nummer:FODEL #1005
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Borsod-Abaúj-Zemplén
Ligging:In de stad
Status:Woonhuis
Eigendomssituatie:Volledige eigendom
Aantal woonlagen:2
Woonoppervlakte:200 m²
Afmeting perceel:1550 m²
Water:Ja
Riool:Ja
Gas:Ja
Elektra:Ja
Internet:Ja
Telefoon:Ja
Aantal kamers:10
Aantal slaapkamers:1
Aantal badkamers:2
Aantal keukens:1
WC (apart):1
Kelder:
Bouwjaar:1999
Extra’s qua bouw:30 m² grootte gebouw voor agrarische doeleinden
Parkeren:In de garage, in de tuin
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Aart Aantjes, Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-649-495-542
0031-644-005-550
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels
Link of this ad at the FODEL website:
https://fodel.nl/nl/?p=5803