VERKOCHT: Visparadijs (#5043)

Vijver- en visparadijs te koop
Adres: 2617 Alsópetény, Halastó
Vraagprijs: € 905.990
Het meer Cser ligt in de grens van de nederzetting en is al meer dan een decennium een ​​van de aantrekkelijkste vis- en wandelparadijzen van Hongarije, met meer dan tien duizenden bezoekers per jaar. Het meer biedt onderdak aan nationale en internationale viswedstrijden, speciale regionale festivals, familie- en bedrijfsevenementen.
VERKOCHT!
Vis- en wandelparadijs op 22 hectare land
Adres: 2617 Alsópetény, Halastó
Vraagprijs: € 905.990
BESCHRIJVING

Alsópetény heeft de naam “klein Zwitserland van Cserhát” gekregen door haar natuurlijke schoonheid. 45 km ten noorden van Boedapest, 35-45 minuten met de auto. (Vanaf 2019 bereikbaar via de snelweg van Vác, zo is het binnen 15 minuten te bereiken)
Het meer Cser ligt in de grens van de nederzetting en is al meer dan een decennium een ​​van de aantrekkelijkste vis- en wandelparadijzen van Hongarije, met meer dan tien duizenden bezoekers per jaar. Het meer biedt onderdak aan nationale en internationale viswedstrijden, speciale regionale festivals, familie- en bedrijfsevenementen. Lokale visgerechten worden geserveerd aan het buffet van het meer. Er zijn verschillende toeristische routes langs Nationale Blauwe-Trip (országos Kék-túra).
Het gebied is volledig voorzien van elektriciteit, water en riolering. Naast het grote reservoir zijn er 3 kleine reservoirs gemaakt (viskwekerij, zwemmeer).
Bergen van de regio bieden ook de mogelijkheid om paard te rijden. Het visgebied beslaat uit een oppervlakte van 5 hectare en de bijbehorende grond is 22 hectare!
Referentie nummer:FODEL #5043
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Nógrád
Ligging:Buiten de bebouwde kom
Classificatie:Perceel
Afmeting perceel:220.000 m²
Water:Aanwezig
Riool:Aanwezig
Gas:Niet aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Beschikbaar tegen betaling
Telefoon:Niet bereikbaar
Extra’s qua bouw:Drijvende mini-bar en vissers huisje, vissteigers (17), schuilplaatsen (6), rustplekken, buiten barbecue, beschutte event paviljoen, (120 m²), speeltuin, openluchtpodium (100 m²), auditorium voor 650 personen, sociale blokken, speeltuin voor kinderen, dames en heren douches.
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-615-282-212
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels