VERKOCHT: Pension (#5004)

Restaurant te koop
Adres: 2098 Pilisszentkereszt, Eötvös u. 3.
Vraagprijs: € 139.900
Op 25 km afstand vanaf Boedapest, op het hoogste punt van het Visegrád-gebergte, op de 700 meter hoge Dobogó-steen, in een rustige en prachtige natuurlijke omgeving, naast het uitkijkpunt staat een 19-jaar oud multifunctioneel familiehuis.
VERKOCHT!
Restaurant te koop op een 700 meter hoge berg
Adres: 2098 Pilisszentkereszt, Eötvös Lóránd utca 3.
Vraagprijs: € 139.900
BESCHRIJVING

Op 25 km afstand vanaf Boedapest, op het hoogste punt van het Visegrád-gebergte, op de 700 meter hoge Dobogó-steen, in een rustige en prachtige natuurlijke omgeving, naast het uitkijkpunt staat een 19-jaar oud multifunctioneel familiehuis. Hoewel het gebied is geclassificeerd als een wandel- en recreatiegebied, wordt dit gebouw beoordeeld als een woonhuis.
Het huis is gebouwd met hoogwaardige grondstoffen en is in uitstekende staat. De wanden en zolder zijn geïsoleerd, de ramen zijn Austrotherm thermoglas, de deuren zijn gemaakt van hout en kunststof. De L-vormige behuizing bestaat uit twee delen en heeft twee afzonderlijke ingangen. Een deel is twee verdiepingen, met 5 kamers, 3 badkamers, trappen en gangen, en een terras met uitzicht op de achtertuin. Het andere deel van het gebouw is drie verdiepingen en bestaat uit een raam kelder met een mannelijk / vrouwelijk toilet.
Op de eerste en tweede verdieping had een restaurant een eigen keuken. In de verfijnde voortuin vindt u groenblijvende bomen en een met stenen beklede daktuin. Het verharde gedeelte voor de ingang was bedekt met basaltsteen.
Vervoer: elk uur een busdienst naar Boedapest en Esztergom. Kleuterschool en school in Pilisszentkereszt, op 5 minuten van het huis.
Referentie nummer:FODEL #5004
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Pest
Ligging:Bosrijke omgeving
Status:Bedrijfsonroerendgoed
Bouwjaar:1999
Afmeting perceel:525 m²
Woonoppervlakte:240 m²
Kelder:
Aantal woonlagen:3
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:5
Aantal badkamers:3
Aantal keukens:1
WC (apart):2
Water:Aanwezig
Riool:Niet aanwezig
Gas:Niet aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Beschikbaar tegen betaling
Telefoon:Beschikbaar tegen betaling
Parkeren:Rond het huis
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-615-282-212
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels