Vakantiehuis te koop (#2013)

Woonhuis met zwembad nabij de Donau
Adres: 2344 Dömsöd, Felső-Dunapart 27.
Fix prijs: € 165.000
In het mooiste deel van de Ráckeve bij de Donau-tak 50 km van Boedapest vandaan, in een rustige en vredige omgeving, dichtbij het centrum van het dorp. Bieden wij een vakantiehuis met zwembad te koop aan.Het is een prachtig plekje om te ontspannen, gasten te ontvangen, maar u kunt er ook permanent wonen. Op de begane grond bevind zich een zonnige woonkamer met open haard, moderne keuken, badkamer met douch en toilet. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met ingebouwd meubilair, grote badkamer met een hydromassagebad. In de kelder bevind zich een sauna, fitnessruimte, verder bevind zich daar ook de elektrische verwarming ketel en een gemengde ketel daar kunt u ook met hout stoken en de uitrusting voor het zwembad.
Familiehuis aan de Donau, vakantiehuis in een rustige omgeving
Adres: 2344 Dömsöd, Felső-Dunapart 27.
Fix prijs: € 165.000
BESCHRIJVING

In het mooiste deel van de Ráckeve bij de Donau-tak 50 km van Boedapest vandaan, in een rustige en vredige omgeving, dichtbij het centrum van het dorp. Bieden wij een vakantiehuis met zwembad te koop aan.Het is een prachtig plekje om te ontspannen, gasten te ontvangen, maar u kunt er ook permanent wonen.
Op de begane grond bevind zich een zonnige woonkamer met open haard, moderne keuken, badkamer met douch en toilet. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met ingebouwd meubilair, grote badkamer met een hydromassagebad. In de kelder bevind zich een sauna, fitnessruimte, verder bevind zich daar ook de elektrische verwarming ketel en een gemengde ketel daar kunt u ook met hout stoken en de uitrusting voor het zwembad.
Aan de straatkant vind u een kapel daar is ook een gasten verblijf gevestigd, kamer, keuken, badkamer met ligbad, dus een geweldige plek om gasten te ontvangen en heerlijk te ontspannen met een prachtig uitzicht.
De hoofdstad is snel bereikbaar.
Referentie nummer:FODEL #2013
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Pest
Ligging:Aan het water
Classificatie:Vakantiehuis
Bouwjaar:1999
Afmeting perceel:657 m²
Woonoppervlakte:100 m²
Kelder:80 m²
Aantal woonlagen:2
Aantal kamers:2
Aantal slaapkamers:1
Aantal badkamers:2
Aantal keukens:1
WC (apart):0
Water:Aanwezig
Riool:Aanwezig
Gas:Aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Beschikbaar tegen betaling
Telefoon:Beschikbaar tegen betaling
Parkeren:In tuin
Extra’s qua bouw:80 m² overdekt terras met barbecue, bijgebouw (20 m²), klein huis (40 m²)
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-615-282-212
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels