VERKOCHT: Villa (#6010)

Luxe villa te koop
Adres: Érd
Vraagprijs: € 266.000
Riante villa in een rijke voorstad van Boedapest op een top-locatie. Op deze plek heeft u weinig last van buren, goede beveiliging en slechts een half uur verwijdert van het centrum van de Hongaarse metropool.
VERKOCHT!
Luxe villa in rijke voorstad van Boedapest, van alle moderne gemakken voorzien
Adres: Érd
Vraagprijs: € 266.000
BESCHRIJVING

Riante villa in een rijke voorstad van Boedapest op een top-locatie. Op deze plek heeft u weinig last van buren, goede beveiliging en slechts een half uur verwijdert van het centrum van de Hongaarse metropool. Het huis ligt op het zuiden en is in een moderne mediterraanse stijl vormgegeven. Het huis is gezien de plek een buitenkans. Privacy, een gezonde lucht, goed openbaar vervoer en de opritten van de autosnelwegen M6, M7 en M0 binnen handbereik, zonder er last van te hebben. De woonkamer wordt gesierd door een mooie parketvloer. In de scheidingsmuur is een aquarium verwerkt. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit en van alle moderne gemakken voorzien. In het huis is het mooie houtwerk in het trappoortaal bij de deuren en deurposten te zien. Mooie tuin gesierd met natuursteen, planten en twee vijvers. Het huis is een kleine oase van natuurschoon aan de rand van een bruisende metropool. Het object heeft meerdere badkamers en biedt op deze wijze woning aan meerdere families.
Onder het huis is de sauna voor zes personen, de stookruimte en de garage voor ruim drie personenauto’s. Het huis wordt verwarmd door een Viessmann verwarmingssysteem. Deze kan ook worden aangesloten op het zwembad buiten. De deuren en ramen zijn van hoogwaardig kunststof. Behalve de twee vijvers en oude bomen, is er veel gebruik gemaakt van natuursteen. Op het terras is een handgemaakte Hongaarse buitenoven en een zwembad voor verkoeling in de warme zomermaanden.
Het huis staat in de welvarende voorstad Érd, in de buurt van de voorsteden Diósd en Törökbálint. Érd wordt gekenmerkt door villa’s gebouwd door forensen die werken in Boedapest en wonen in de voorstad. In de omgeving van de woning is het Berza-park. Desondanks de afstand tot deze grote verkeersaders, merkt u bij de woning niets van het verkeer. Mocht u liever geen gebruik maken van de auto, dan kunt u met shuttlebussen of andere lijnbussen gemakkelijk naar de andere voorsteden, Boedapest centrum of naar treinstation Kelenföldi, voor bijvoorbeeld een dagje uit naar het Balatonmeer, Tiszameer of het Mecsek-gebergte. Vanaf de balkons van de woning is uitzicht over de oude bomen en de heuvels rondom het huis.
Referentie nummer:FODEL #6010
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Pest
Ligging:In stad
Classificatie:Woonhuis
Bouwjaar:2008
Afmeting perceel:798 m²
Woonoppervlakte:257 m²
Kelder:
Aantal woonlagen:3
Aantal kamers:0
Aantal slaapkamers:3
Aantal badkamers:3
Aantal keukens:1
WC (apart):0
Water:Aanwezig
Riool:Aanwezig
Gas:Niet aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Niet bereikbaar
Telefoon:Niet bereikbaar
Parkeren:Garage
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-615-282-212
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels