VERKOCHT: Villa (#6015)

Mediterrane villa met 3 verdiepingen
Adres: Provincie Pest
Vraagprijs: € 275.000
Te koop: een mediterrane villa van 3 verdiepingen te Érd in een prachtige buitenwijk, die met twee aparte vertrekken een thuis kan bieden voor meerdere generaties. De villa, gebouwd van stenen is voorzien van een dak (gemaakt met dakpannen), de deuren en ramen zijn geïsoleerd. De verwarming is gerealiseerd met een cv (gas), vloerverwarming en met radiatoren. Bij de woonkamer op de begane grond behoort een wintertuin van 75 m² met een terras (waaronder een afsluitbare opslagruimte). Op het erf bevindt zich een bedekte parkeerplaats voor 2 auto’s. In de netjes onderhouden tuin bevindt zich een mooi park met een multifunctionele BBQ en een mini-zwembad.
VERKOCHT!
Villa te Érd voor meerdere generaties in mediterrane style
Adres: Provincie Pest
Vraagprijs: € 275.000
BESCHRIJVING

Te koop: een mediterrane villa van 3 verdiepingen te Érd (bouwjaar: 1994) in een prachtige buitenwijk, die met twee aparte vertrekken een thuis kan bieden voor meerdere generaties.
De villa, gebouwd van stenen is voorzien van een dak (gemaakt met dakpannen), de deuren en ramen zijn geïsoleerd. De verwarming is gerealiseerd met een cv (gas), vloerverwarming en met radiatoren.
  • Begane grond: hal, woonkamer met open (Amerikaanse) keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wc, garage, wintertuin
  • 1e etage: woonkamer/slaapkamer, badkamer, slaapkamer
  • Kelder: hobbykamer, badkamer, wasruimte, trappenkast, sauna
Bij de woonkamer op de begane grond behoort een wintertuin van 75 m² met een terras (waaronder een afsluitbare opslagruimte). Op het erf bevindt zich een bedekte parkeerplaats voor 2 auto’s. In de netjes onderhouden tuin bevindt zich een mooi park met een multifunctionele BBQ en een mini-zwembad.
Kleuterschool en bushalte op 10 minuten loopafstand. Amerikaanse school en supermarkt op 5 minuten afstand, snelweg op 8-10 minuten afstand, internationale vliegveld op 30 minuten afstand.
Referentie nummer:FODEL #6015
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Pest
Ligging:In stad
Classificatie:Villa
Bouwjaar:1994
Afmeting perceel:1.326 m²
Woonoppervlakte:262 m²
Kelder:
Aantal woonlagen:3
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:3
Aantal badkamers:3
Aantal keukens:1
WC (apart):4
Water:Aanwezig
Riool:Aanwezig
Gas:Aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Beschikbaar tegen betaling
Telefoon:Beschikbaar tegen betaling
Parkeren:Garage, in tuin gebouw
Extra’s qua bouw:Opslagruimte onder het terras, zwembad, gedekte garage voor 2 auto’s, schommelstoel, wintertuin aan de woonkamer, BBQ
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-615-282-212
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels