Wie zijn we?Gabor Fodelmesi
directeur, makelaar

  • Specialist op het gebied van Hongaars onroerend goed en taxaties
  • Gratis zoekopdracht voor onroerend goed/perceel in Hongarije
  • Advertentie voor onroerend goed/perceel in Hongarije
  • Wegwijs maken van onze klanten in Hongarije, vertalen en begeleiden/uitvoeren van Hongaarse vastgoedtransacties
  • Volledige begeleiding/organisatie/realisatie van emigratie naar Hongarije voor EU-burgers
Graag stel ik me voor: Ik ben de oprichter van ons bedrijf, afgestudeerd als ingenieur, makelaar en taxateur van onroerend goed. Sinds 2013 houd ik mij vanuit onze vestiging is Den Haag met de verkoop van Hongaarse onroerende goederen/percelen aan Nederlandse en Belgische klanten. Het geheim van ons succes is het advertentie- en verkoopmodel dat samen met Energy Line is ontwikkeld en uniek is in Europa, evenals het internationale team van het bedrijf, inclusief gespecialiseerde vertalers en vastgoedpartners.

Mijn zakelijk beleid is gebaseerd op het feit dat zowel voor de eigenaar, als voor de koper als voor de bemiddelaar een win-win-win situatie ontstaat. Aangezien dit principe in de praktijk werkt en al vele malen is bewezen, keren zowel kopers als verkopers terug naar Fodel om onze services opnieuw te benutten.Remco de Ridder
Makelaar, specialist in vastgoedinhoudelijke vertalingen

  • Makelaar gespecialiseerd in Hongarije
Mijn naam is Remco de Ridder en ik ben al 20 jaar actief in Nederlands vastgoed en met name in de omgeving Den Haag en Rotterdam. Ik heb ervaring met aan- en verkoop van vastgoed, alsmede gemeubileerde verhuur.

Hongarije is Booming! En vanaf heden zal ik samen met Gabor de vastgoedmarkt voor Hongarije bedienen. Ik bespreek graag met u op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn teneinde een goede keuze te maken in de verscheidenheid van mogelijkheden welke Hongarije biedt.

Gezamelijk proberen wij u te begeleiden naar hetgeen u zoekt: een tweede huis, emigratie naar Hongarije of zakelijke mogelijkheden.

Of het nou is tijdens de zoektocht naar uw ideale object, de onderhandelingen voor de beste prijs, de juridische afhandeling of eventuele behartiging van zakelijke belangen. Wij zijn er voor u!