VERKOCHT: Woonhuis (#1009)

Gerenoveerde woonhuis in Tiszapüspöki
Adres: 5211 Tiszapüspöki, Fő út 51.
Prijs: € 22.990
7 km van Szolnok vandaan, langs de lijn van de Tisza in een stil en rustig dorpje genaamd Tiszapuskoki, ligt op een groot perceel een 90 m2 grootte originele Hongaarse boerderij met 3 kamers en een veranda. Het is in gemoderniseerde en gerenoveerde staat met vernieuwd elektriciteit netwerk!
VERKOCHT!
Gerenoveerde woonhuis in Tiszapüspöki
Adres: 5211 Tiszapüspöki, Fő út 51.
Prijs: € 22.990
BESCHRIJVING

7 km van Szolnok vandaan, langs de lijn van de Tisza in een stil en rustig dorpje genaamd Tiszapuskoki, ligt op een groot perceel een 90 m2 grootte originele Hongaarse boerderij met 3 kamers en een veranda. Het is in gemoderniseerde en gerenoveerde staat met vernieuwd elektriciteit netwerk! Het huis heeft twee aparte ingangen, beschikt over riolering, heeft dikke muren en is geïsoleerd, zodat de maandelijkse gas- en elektrakosten laag zijn; de woning is warm in de winter en koel in de zomer. Verder is de woning voorzien van een Amerikaanse koelkast, betegelde vloer en parketvloer. Er is parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s.
Het object ligt dicht bij alles omdat het gelegen is in het centrum van het dorp. Het perceel bevindt zich op de top van een heuvel waardoor het beschermd is voor overstromingen en drainagewater, verder is er ook een sloot voor de boerderij. De lucht is schoon, de omgeving is rustig en vredig, en de buren zijn fatsoenlijk. De Tisza is met de auto en op de fiets slechts op een paar minuten afstand, dus de ligging is zeer gunstig om te kunnen rusten, vakantie houden en voor recreatie. Het dorp beschikt over een strand aan de Tisza.
Gezien de grootte van het terrein is dit perceel ook geschikt voor een onderneming. Eventueel is er ook interesse om te ruilen voor onroerend goed in de provincie Pest. Graag alleen serieuze reacties.
Referentie nummer:FODEL #1009
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Jász-Nagykun-Szolnok
Ligging:In dorp
Classificatie:Woonhuis
Eigendomssituatie:Volledige eigendom
Aantal woonlagen:1
Woonoppervlakte:90 m²
Afmeting perceel:1.870 m²
Water:Ja
Riool:Ja
Gas:Ja
Elektra:Ja
Internet:Ja
Telefoon:Ja
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Aantal badkamers:1
Aantal keukens:1
WC (apart):
Kelder:
Bouwjaar:1947
Extra’s qua bouw:
Parkeren:In tuin
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-615-282-212
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels