VERKOCHT: Woonhuis (#1011)

Woonhuis in Budaörs
Adres: 2040 Budaörs, Muskotály utca 8871/1
Vraagprijs: € 199.900
Naast Budapest, bij de bergen bij Budaörs, in een omheind gebied grenzend aan bossen is een rustiek huis te koop met panoramisch uitzicht. Open keuken en woonkamer met een kathedraal dak, houten vloer, smeedijzeren balustrades, natuurstenen muurbekleding, unieke houten kozijnen en ramen kenmerken de woning.

VERKOCHT!
Woonhuis in Budaörs
Adres: 2040 Budaörs, Muskotály utca 8871/1
Vraagprijs: € 199.900
BESCHRIJVING

Naast Budapest, bij de bergen bij Budaörs, in een omheind gebied grenzend aan bossen is een rustiek huis te koop met panoramisch uitzicht. Open keuken en woonkamer met een kathedraal dak, houten vloer, smeedijzeren balustrades, natuurstenen muurbekleding, unieke houten kozijnen en ramen kenmerken de woning. De tuin is zeer verzorgd met stenen geplaveide patio, buitenkeuken, stookruimte, bijkeuken en buitenkelder. Het huis is van alle comfort voorzien: pelletketel, en propaan-butaan turbo gas boiler, 16 m3 wateropslag, drinkwatervoorziening, waterreiningssysteem, centrale- en vloerverwarming, elektrische poorten met afstandsbediening.

Door de hele tuin lopen er paadjes en zijn deze evenals de trapjes en de omheining versierd met verharde natuursteen en prachtige rotstuinen. Bijzondere rozenperken, speciale soorten fruitbomen, honderden lentebloemen betoveren de bewoners van deze woning. Alle exterieur en interieur verlichting en trapleuningen zijn door een ontwerper op maat gemaakt.

In de tuin is er plaats voor 4-5 auto’s om te parkeren. Op 3 km afstand bevindt zich het centrum van de stad, een winkelcentrum, zwembad en het theater.

Referentie nummer:FODEL #1011
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Pest
Ligging:In stad
Status:Woonhuis
Eigendomssituatie:Volledige eigendom
Bouwjaar:2003
Afmeting perceel:1.204 m²
Woonoppervlakte:137 m²
Kelder:
Aantal woonlagen:3
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Aantal badkamers:2
Aantal keukens:1
WC (apart):1
Water:
Riool:
Gas:
Elektra:Ja
Internet:
Telefoon:
Parkeren:In tuin
Extra’s qua bouw:Stookruimte, opslag, kelder
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Aart Aantjes, Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-649-495-542
0031-644-005-550
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels