VERKOCHT: Woonhuis (#1022)

Boshuis in de Mátra bergen
Adres: 3254 Váraszó, Szabadság út 188.
Vraagprijs: € 49.950
Midden in het beboste natuurgebied tussen de gebergten Bukk en Matra wordt dit jagershuis te koop aangeboden, rustig gelegen in een klein net dorpje. Het huis is gebouwd van bakstenen en beschikt over nieuwe dakpannen, nieuwe deuren en ramen, horgordijnen en luiken.
VERKOCHT!
Boshuis in de Mátra bergen
Adres: 3254 Váraszó, Szabadság út 188.
Vraagprijs: € 49.950
BESCHRIJVING

Midden in het beboste natuurgebied tussen de gebergten Bukk en Matra wordt dit jagershuis te koop aangeboden, rustig gelegen in een klein net dorpje. Het huis is gebouwd van bakstenen en beschikt over nieuwe dakpannen, nieuwe deuren en ramen, horgordijnen en luiken. Dit onroerend goed heeft geen renovatie nodig, de buitenkant is helemaal gepleisterd. Verwarming wordt gerealiseerd door middel van een gemengde brandstofketel of gasketel. Elke kamer heeft radiatoren. Voor het jachtgeweer is er een wapenkast ingebouwd.
Verdere gebouwen kunnen op het perceel gerealiseerd worden. De zolder kan ook ingebouwd worden, en kunnen er zelfs extra kamers aan het huis toegevoegd worden. Een deel van de tuin is gazon, en het andere deel bestaat uit boomgaard en tuin. Er zij geen directe buren aanwezig, dit is het laatste huis in het dorp. Aan het einde van het huis liggen heuvels en bossen met veel wild. Het is een uitstekend wandelgebied waar je paddenstoelen en allerlei kruiden kan verzamelen.
Drinkwaterbronnen en visgelegenheden zijn ook in de buurt aanwezig, op 2 km afstand (nachtvissen is mogelijk). Er zijn verschillende thermale baden in de provincie (bijv. Bükkszék, Eger, Demjén). De dichtstbijzijnde is op 14 km afstand.
Referentie nummer:FODEL #1022
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Heves
Ligging:In dorp
Status:Woonhuis
Eigendomssituatie:Volledige eigendom
Bouwjaar:1965
Afmeting perceel:2.000 m²
Woonoppervlakte:80 m²
Kelder:16 m²
Aantal woonlagen:1
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:2
Aantal badkamers:1
Aantal keukens:1
WC (apart):1
Water:Aanwezig
Riool:Aanwezig
Gas:Aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Beschikbaar tegen betaling
Telefoon:Beschikbaar tegen betaling
Parkeren:Garage
Extra’s qua bouw:Schommelstoel, kampvuur/buiten kookplaats, hondenhok
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Aart Aantjes, Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-649-495-542
0031-644-005-550
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels