VERKOCHT: Woonhuis (#1049)

Woonhuis in Zala
Adres: 8771 Hahót, Zrínyi utca 7.
Vraagprijs: € 62.500
Het is een bijzonder bakstenen huis en deze vrijstaande woning is gebouwd 1922. De huidige eigenaren renoveerden, onderhielden en maakten comfortabeler voortdurend, daardoor de woning is zeer mooi en comfortabeler geworden.
VERKOCHT!
Vernieuwde eengezinswoning met loods in het Hongaarse comitaat Zala
Adres: 8771 Hahót, Zrínyi utca 7.
Vraagprijs: € 62.500
BESCHRIJVING

Het is een bijzonder bakstenen huis en deze vrijstaande woning is gebouwd 1922. De huidige eigenaren renoveerden, onderhielden en maakten comfortabeler voortdurend, daardoor de woning is zeer mooi en comfortabeler geworden. De huidige eigenaren bewaarden de autentieke tegelkachel, de terras met de houtpergola, zolderkamer. De nieuwe deuren volgen ook de vormaat van de autentieke dueren met de kleurige glazen. De renovatie werken waren zo secuur gedaan, dan een restauratie, dus het huis vernieuwen had de uitsekende kwaliteit gelukt.
De planten in de tuin passen voor het landhuis, wat kan worden genoten van het grote terras. De onroerend goed heeft een loods en een kelder ook.
Hahót is een dorp in het Hongaarse comitaat Zala en ligt dichtbij de hoofdweg tussen Nagykanizsa en Zalaegerszeg. Het dorp heeft peuterzaal, winkel, huisarts, apotheek, postkantoor, tankstation, nieuwe speeltuin, vernieuwd dorphuis en fitnesscentrum.
Er omgeving zijn visvijvers, jachtgebieden liggen. U kunt beroemde kuuroorden in de buurt te vinden in Kehidakustány, Hévíz, Keszthely steden. Van Boedapest kunt u onder rustig rijsnelheid tempo binnen twee en half uren in Hahót nederzetting te zijn, door snelweg M7.
Referentie nummer:FODEL #1049
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Zala
Ligging:In dorp
Classificatie:Woonhuis
Bouwjaar:1922
Afmeting perceel:2.517 m²
Woonoppervlakte:105 m²
Kelder:15 m²
Aantal woonlagen:2
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:1
Aantal badkamers:1
Aantal keukens:1
WC (apart):1
Water:Aanwezig
Riool:Aanwezig
Gas:Aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Beschikbaar tegen betaling
Telefoon:Beschikbaar tegen betaling
Parkeren:In tuin
Extra’s qua bouw:Schuur
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-644-005-550
0031-615-282-212
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels