VERKOCHT: Huis (#1069)

Passieve huizen in de buurt van het Balatonmeer
Adres: 8244 Dörgicse, Fő út
Vraagprijs: € 212.490
In Dörgicse, 5 km ver van het Balatonmeer, bouwen we zuidelijke passiefhuizen. Op dit moment worden momenteel 2-5 semi-vrijstaande huizen gebouwd. De geplande levering is juni-augustus 2018. Woonoppervlakte van de twee onder één kap woning is 171 m². De plattegrond kan worden aangepast aan de wensen van de klant of de twee wooneenheden kunnen worden samengevoegd. Beiden kanten van het gebouw hebben een garage van 27 m² en een terras van 36 m².
VERKOCHT!
Energiezuinige twee onder een kap woningen op 5 km van het Balatonmeer
Adres: 8244 Dörgicse, Fő út
Vraagprijs: € 212.490
BESCHRIJVING

In Dörgicse, 5 km ver van het Balatonmeer, bouwen we zuidelijke passiefhuizen. Op dit moment worden momenteel 2-5 semi-vrijstaande huizen gebouwd. De geplande levering is juni-augustus 2018.
Woonoppervlakte van de twee onder één kap woning is 171 m². De plattegrond kan worden aangepast aan de wensen van de klant of de twee wooneenheden kunnen worden samengevoegd. Beiden kanten van het gebouw hebben een garage van 27 m² en een terras van 36 m².
De bezienswaardigheden van het dorp zijn de Heilige Maagd Maria en het Levandelfarm van Dörgicse. De thermale baden in de buurt zijn: Tapolca (30 km), Hévíz (60 km).
De dichtstbijzijnde winkels zijn in Balatonakali (5 km, CBA Prima), in Balatonfured (20 km, Tesco, Aldi), in Tapolca (30 km, Tesco, Lidl).
Voor investeerders is het gehele project of zijn meerdere huizen te koop.
Nul-emissie energiezuinige huizen worden geëxploiteerd met hernieuwbare energiebronnen:
Duurzam wonen in een Passiefhuis
Minimale ecologische voetafdruk, duurzame architectuur en een bewuste benadering van energie en ecologisch behoud. Dat is wat deze nulemissiehuizen waarmaken. Het systeem wat gebruikt word genereert voldoende energie voor het algehele energieverbruik van het gebouw.
Kortom, betaalbaar en energie-neutraal wonen.
Technische kenmerken
Het energiebesparende thermisch verzinkte stalen gebouwsysteem is gemaakt door Horizont Global constructiebedrijf. Het EMI-gekwalificeerde systeem heeft een A ++-certificering de fabrikant is lid van de Hongaarse Passiefhuis Stichting.
Mechanische installatie
Alle gebruikte materialen zijn duurzaam evenals de energie bronnen: zoals de warmteboiler voor de verwarming van het sanitaire water en pv zonnepanelen voor de stroom voorziening. De mechanishe installatie gefabriceerd door Wagner Solar Hungaria Kft. Voor het produceren van warm water – verwarming – koeling word het Aquarena systeemgeneratie “H” (12 Kw) luchtwarmtepompsysteem gebruikt. REC Twinpeak Noors zonnepaneelsysteem. Solar Edge P300 zonneceloptimalisator, Solar Edge SE 5K-omvormer. Schletter-draagstructuur voor hellend dak.
Optimalisatie Isolatie
De thermische isolatie materialen die gebruikt worden zijn recyclebaar en door de exceptionele isolerende eigenschappen is uw energieverbruik zeer laag.
Gebruik alternatieve energie
De energie en de beveiligingsapparatuur van het gebouw kunnen geprogrammeerd worden en op afstand worden bestuurd. In de garages is een stopcontact voor het opladen van elektrische auto’s. De energiebehoefte in een passiefhuis is enorm laag. Door het creëren van een eigen meetlocatie zijn er geen energiekosten voor verwarming en elektriciteit. (De enige uitzondering is de watervergoeding)
Referentie nummer:FODEL #1069
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Veszprém
Ligging:In dorp
Status:Halfvrijstaand huis
Bouwjaar:2018
Afmeting perceel:600 m²
Woonoppervlakte:170 m²
Kelder:
Aantal woonlagen:2
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Aantal badkamers:1
Aantal keukens:1
WC (apart):2
Water:Aanwezig
Riool:Aanwezig
Gas:Aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Beschikbaar tegen betaling
Telefoon:Beschikbaar tegen betaling
Parkeren:Garage, in tuin gebouw, in tuin
Extra’s qua bouw:
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Aart Aantjes, Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-649-495-542
0031-644-005-550
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels