Huis te koop (#1258)

Vrijstaande woning Petőfiszállás
Adres: Provincie Bács-Kiskun
Vraagprijs: € 214.500
Mooi groot en modern huis aan de rand van het dorp Petőfiszállás. Het huis is eventueel ook geschikt voor 2 generaties. Totale oppervlakte van de begane vloer is 220 m² en bestaat uit een moderne keuken inclusief diverse inbouwapparatuur en een slaapkamer met aangrenzende badkamer met douche en bad en toilet…
Goed uitgerust huis met grote tuin voor twee generaties
Adres: Provincie Bács-Kiskun
Vraagprijs: € 214.500
BESCHRIJVING

Mooi groot en modern huis aan de rand van het dorp Petőfiszállás. Het huis is eventueel ook geschikt voor 2 generaties. Totale oppervlakte van de begane vloer is 220 m² en bestaat uit een moderne keuken inclusief diverse inbouwapparatuur en een slaapkamer met aangrenzende badkamer met douche en bad en toilet, een grote kelder onder het gehele huis en een grote zolder over het gehele huis, in de kelder 2 grote slaapkamers en een douche met toilet en op de zolder kunnen ook nog slaapkamers gerealiseerd worden. In overleg kunnen er meubels worden overgenomen. Camera bewaking aanwezig.
De tuin is 3.000 m² met een garage en een carport. Het huis grenst aan een landelijk gebied met wild, veel bos en nabij meren waar u heerlijk kan wandelen. Het dorp Petőfiszállas heeft een supermarkt, school, postkantoor, treinstation en busverbinding.
Op 12 km afstand de mooie stad Kiskunfélégyháza, daar is een thermaal bad, grote supermarkten, mooie winkels, restaurants en terrassen waar het heerlijk vertoeven is. Als u op zoek bent naar een grote en instapklare woning dan is dit uw kans!
Referentie nummer:FODEL #1258
Land:Hongarije (EU-land)
Provincie:Bács-Kiskun
Ligging:In dorp
Status:Woonhuis
Bouwjaar:2015
Afmeting perceel:3.500 m²
Woonoppervlakte:300 m²
Kelder:220 m²
Aantal woonlagen:2
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:3
Aantal badkamers:2
Aantal keukens:2
WC (apart):3
Water:Aanwezig
Riool:Niet aanwezig
Gas:Aanwezig
Elektra:Aanwezig
Internet:Beschikbaar tegen betaling
Telefoon:Niet bereikbaar
Parkeren:Garage, in tuin gebouw, in tuin, rond het huis
Extra’s qua bouw:2
CONTACTPERSOON IN NEDERLAND:
Naam:Aart Aantjes, Gabor Fodelmesi
Telefoon:0031-649-495-542
0031-644-005-550
E-mail:info@fodel.nl
Taal:Nederlands, Engels